tiistai 5. toukokuuta 2015

Vihkisormus ja koruista vähän muutenkin


Sormus. Juhlien ihastus ja pihahdus. Asia, jota arvuutellaan, pohditaan, tiiraillaan, ihastellaan ja joskus vähän ehkä kauhistellaan, salaa supatellaan.  Yhdelle yksi tärkeimmistä asioista häissä, toiselle symboli avioliitosta. Ja joku kantaa sitä rutiinisti, koska se kuuluu asiaan. Minulle sormus on tärkeä symboli liitosta, mutta toisaalta haluan että se on kaunis, näyttävä koru. En nimittäin voi pitää työssäni sormuksia tai muita koruja. Tästä syystä, silloin kun sormus on sormessa saa se vähän näkyäkin! ❤

Kihlasormuksen mies oli hankkinut Malmin Korupajasta. Poikkeuksena Kihlasormus on hopeaa eikä kultaa. Olin toivonut sitä joskus ja mies sen toteutti. (Joskus oli nimittäin kausi, että en aio koskaan pitää kultaisia koruja, mutta niin sekin on ajansaatossa muuttunut.. Onneksi meillä on vapaus muuttua..) Sormukseen on istutettu yksi savukvartsi. Nyt olen saanut päähän pinttymän että vihkisormus olisi punakultainen ja siihen olisi laitettu yksi iso kivi (joka kenties pöytälaatikosta löytyy). Haluan että sormus on kaunis ja yksilöllinen ja juuri minulle suunniteltu. Eli valmissormus ei varmasti tule kysymykseen.

Mies ilmoitti että Kihlasormus on niin hyvä ja täydellinen, että hän ei halua erillistä. (se on kuulemma enne kun sormus ei lähde uidessa pois, mutta ei ahdista sormea) Korviin minulla on tulossa muoviakin muovisemmat mummon vanhat ajan patinoimat litteät helmet! Tämä on minun jotain vanhaa osio - Katsotaan mitä muuta korujen suhteen tuleman pitää! Ainiin! Hiuksiin tulee kuvakollaasissa oleva Ninkan hiuskoru, jonka bongasin jo kaksi vuotta sitten LoveMeDo-messuilta! Hiuskoru valikoitui täysin helmiä mukaillen, sillä ajatuksella että siinä pitää olla kakskytluvun tyyliin sulkia!

2 kommenttia:

  1. Sopii kyllä niin hyvin yhteen nuo korvakorut tuon hiuskorun kanssa, että luulisi niiden olevan samasta sarjasta. Oletko miettinyt vihkisormukseesi ihan perinteistä timanttia vai jotain muuta korukiveä? Tuli vain mieleeni, kun ei tuo kihlasormuksesi savukvartsikaan varmasti ole se perinteisin valinta. Näyttää kyllä erittäin hyvältä yhdistettynä hopeiseen runkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä minäkin ajattelin kun näin hiuskorun! :D Vihkisormukseen olen ajatellut jotain muuta kiveä, mutta pidetään vielä kaikki mahdollisuudet avoimena! Ja katsotaan mitä tuleman pitää! ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥