maanantai 29. kesäkuuta 2015

Morsiamen ilta-asu(ksi kelpaava?)

Häiden teemana toimii 1920-luku. Teema on siitä mukava, että se sisältää paljon erilaisia värejä ja tyylejä, joiden noudattelu kotikonstein ei liene mahdotonta. Mekon kanssa voi aina pukea läjän helmiä ja laittaa hiuksiin pikku sulan ja ollaan askel lähempänä kakskytlukua. 

Itse mietin vielä hääpuvun lisäksi iltapukua. Tuleeko sellainen? Monella morsiolla näyttää olevan erikseen iltaa varten toinen puku, mutta monella näyttää olevan myös vahva mielipide siitä, että yksi mekko saa koristaa morsianta koko illan. 

Nettiä surffanneena olen tullut aatokseen, olisiko sittenkin mukava vetää ylle 1920-luvun iltapuku/salakapakka mekko ja soljua vieraiden sekaan? Vai katoanko sitten jollain tapaa häistä? Ja toisaalta, kannattaako vaihtaa mekkoa kesken kaiken ja missä ihmeen välissä? Ja olinhan suunnitellut sitä, että hääpukuni sisältää kaksi osaa, joista alaosan voi poistaa ja alata tulee erillinen mekko.

Voi näitä morsion pähkäilyjä. Yksi on kuitenkin varmaa, bussikuski ei varmasti vaihda vaatteitaan ehtimiseen asti, vaan pileet vedetään loppuun asti samoilla kledjuilla. ;)

Alla vähän kuvafiilistelyä!

Great Gatsby Dresses for Sale
Kuva

I was born in the wrong era! I Love This Charleston Cream Bone Dress! The Charleston dress delivers all the sass and flash of the Roaring 20's!
Kuva

And the winner is @Alana D. I love the beading and the antique look to this dress. It will fit the story well. Thank you all for helping me! The chose was so hard. I had too many favorites
Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥