perjantai 5. kesäkuuta 2015

Oma häätarra!

Olemme aiemmin jo tuumailleet pieniä pyöreitä tarroja, joissa koreilisi monogrammi. Monogramminkin olemme joskus taannoin loihtineet, mutta emme olleet siihen kuitenkaan tyytyväisiä. Pitkien sommittelujen jälkeen päädyimme siihen, että tarroissa, (joita voisi käyttää asiassa jos toisessakin ja ylimääräisiä liimailla kortteihin tai joulupaketteihin) olisi meidän molempien nimet. Nimet ovat hankalat..viisi kirjaimiset molemmilla.. toissessa on p ja yksi alkaa J:llä ja toinen T:llä. Tarrojen tehtävä olisi olla koristus kutsussa ja muutamissa muissa hääpaikan jutuissa.

Hintaa noin 240 tarralle näytti tulevan noin viisikymmentä  euroa. Toistaiseksi sopiviin ja yksinkertaisiin tilauskaavakkeisiin ei tuntunut olevan oikotietä ja ainakin Vistaprintin ohjeet ja kokonaisuudet näyttivät parhaimmilta. Ja nyt Hep! Ennen kuin tilaan, niin jos joku viisaampi osaa keksiä, miten sommitellaan J&T kaunolla kauniisti yhteen.. hän laittanee postia tulemaan! :D

Tuleeko muille omaa häätarraa? Vai ollaanko ihan höpsähtäneitä? Tai sitä ollaan mutta.. ;)

Kuva: BussikuskinMorsian©

Joskus arjen kiireisenkin keskellä sitä unohtaa sanoa toiselle, että olet aika ihana. Kannustankin jokaista muistamaan joka päivä miksi se toinen on niin ihana! Alla mun miete Bussikuskista!

Kuva: BussikuskinMorsian©

2 kommenttia:

  1. Itse olen ihan hulluna juuri tällaisiin yksityiskohtiin!! Meille tulee myös jotkut tarrat =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa huipulta! Pikkujutut ovat juurikin tärkeimpiä!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥