keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Postimerkit hääkutsuihin - omalla kuvalla

Kihlajaiskahveillemme lähetettiin kutsut, joissa oli vähintäänkin onnistunut postimerkkikuva otos meistä. Kuva alla. (Otos otettiin pahimmassa kiireessä eteisessä, lapsen toimesta jakkaralla seisten ja sinne päin räpsien) ja täytyy sanoa että onnistunut siitä tuli ihan todenteolla.

Kuva: BussikuskinMorsian©Hääkutsuihin tulisi saada vähintäänkin yhtä magea kokonaisuus. Siihen taidetaan vain tarvita hieman tuuria, sopiva hetki ja räps. Heinäkuussa otan pikku irtioton kampaajani kanssa ja kokeillaan koemeikkiä sekä -kampausta, tuolloin olisi varmasti sopiva hetki kaivaa se kamera esiin ja ottaa muutama räpsy. Koska mikä sen huipumpaa kuin kauniit kuvat joihin on panostettu, koristamassa kutsuja. Kihlajaiskutsujenkin postimerkki oli aiheuttanut ihastusta runsaasti, hääkutusussa täytyy olla vähintäänkin yhtä huippu kuva. En vain ole silmääni miellyttäviä yksilöitä postin perusvalikoimista löytänyt.

Tästä pääset postin sivuille, jossa voi suunnitella oman postimerkin. Alla jotain inspiraatiokuvia meidän postimerkkiin.

one day...some day...one day. waiting for the day where i don't have to watch you leave again! miss the little moments that can turn my entire day around.
Kuva: Täältä


so simple, yet so pretty :)
Kuva: Täältä

Inspired by This Rustic Waterfront Engagement - Inspired By This
Kuva: Täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥