tiistai 28. heinäkuuta 2015

Anna hyvän kiertää - Pompomit juhliin

Sillä tässä maailmassa pääsee aika pitkälle - sillä että antaa hyvän kiertää. Ja täytyy sanoa, että kun muistaa pitää silmänsä auki ja auttaa yhtä toisessa kohtaa, tulee se toisessa kohtaa itselle takaisin. Kynttilöiden tuikkukipoiksi tulee Iittalan Kivi-tuikut. Niitä löytyy kirkkaina, mattakirkkaina ja lohenpunaisina. Ostin pari kappaletta niiitä eräältä facebook-kirpparilta. Kerroin myyjälle, että ne tulee häihimme ja voilaa myöhemmin niitä löytyi myyjältä yksi, jonka myyjä toimitti suoraan kotiovelle pilkkahintaan, punainen lasi kun ei ole halvimmasta päästä edes käytettynäkään. Mutta sitten tapahtui, jotain vielä siistimpää.

Olimme käyneet pohdintaa ja keskustelua pompomeista. Eräs bussikuskin vanha naapuri otti yhteyttä. Hänellä olisi pompomeja kaksi jätesäkillistä luonnon valkoisia ja lohenpunaisia (persikanvärisiä). How Cool! Pompomit saa vain hakea! Mitään ei saa kuulemma viedä, tai niitä ei luovuteta. ♥ Jos pompomit ovat kunnossa häidemme jälkeen ja itsellä ei ole uutta käyttöä arvon ne jollekin ihanalle blogissa! Annetaan hyvän kiertää.

Pompomeista suunnittelin, että rakennetaan meille "tausta" hääpaikalle, ns. morsiusparin pöydän taakse. ♥

Natural country wedding decor.  Love the tissue poms and table set up
Kuva: Täältä

Formulas for tissue paper pom-poms in large, medium & small sizes
Kuva: Täältä

1 kommentti:

  1. Vau, mikä ele! Itse myös arvostan suuresti tuollaista tapaa toimia :) Tuntuu niin hullulta, jos nykyään jotain saa ilmaiseksi. Sama homma meillä opastekylteissä, kun lähes tuntematon ihminen keksi ne meille lahjoittaa! Ihan huippua! Ja todellakin laitetaan myös hyvä kiertämään :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥