maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kuva päivässä pitää liikakilot loitolla tai karkoittaa ne

Tiedän - En ole yksin asiani kanssa. Meistä morsiammista moni laihduttaa/haluaa laihduttaa ennen suurta päivää. Kiireen keskellä on helppo laittaa suuhunsa jotain nopeaa ja energiapitoista ja ihmetellä sitten myöhemmin kertyneitä kiloja.

Itselläni vaa´alla käynti on hyvä muistutus omasta painosta, sillä useiden viikkojen vaa´attomuus aiheuttaa herkästi sellaisen tunteen, että eihän se paino ole mihinkään noussut. Ja parin viikon päästä siellä on taas pari ylimääräistä kiloa.

Kesällä hyvää on tehnyt pyöräily. Säännölliset ruoka-ajat ja kohtuus. Punaviiniä voi juoda kerran viikossa pihvin kanssa. Jäätelöä voi syödä hellepäivänä pallon (kiitos kylmä kesä!) ja pastaa ei voi syödä joka päivä (vaikka voisinkin syödä sitä joka päivä).

Kiloja on lähtenyt yhdeksän maaliskuusta. Tämä on kohtuullinen tahti ja ei ole vaatinut suunnattomia ponnistuksia. Häihin on enään vajaa seitsemän kuukautta. Pukua pitäisi pikkuhiljaa alkaa rakentamaan, joten loput kilot tulisi saada pois. Helpommin sanottu kuin tehty. Valokuvat ovat hyvä kannustin. Sellaiset kuvat jotka joku ehtii ottamaan ennen poseerausta, missä vatsamakkara ja häivähdys kaksoisleuasta paistaa enenmmän kuin selvästi. Sitä aina reipastuu ne nähdessään. Meillä huippuna tukena ja itsenkin kilojaan pudottavana on bussikuski. Mihin joutuisinkaan ilman tätä mun ihanaa perhettä. Kannustankin kilojensa kanssa kamppailevia muutamaan asiaan.

Syö säännöllisesti, riittävän usein.
Nuku riittävästi.
Liiku työmatkat ja hyötyliikunta ylipäätään.
Pistä joku kuvaamaan sinua salaa, etenkin kun rötkötät sohvalla tai herkuttelet.
Aseta pieniä tavoitteita lyhyille aikaväleille. Kahdessa viikossa kilo tai puolikas on helpompi tiputtaa kuin kaksikymmentä.

Joten ei muuta kuin ihanaa maanantaita lukijoille ja syökää jotain tervellisiä herkkuja. ♥

How To Not Look Fat At Your Wedding, not about fat shaming more about how to have your best shape. I am never going to be a size six or a straight up and down kind of girl but these are some tips to make sure your dress fits in the best possible way.
Kuva: Täältä

5 kommenttia:

 1. Hyvä korsetti on investointi, josta on iloa ja hyötyä pitkän aikaa. Puku istuu ja näyttää paremmalta, kun alla on korsetti. Nykyiset korsetit ovat tukevia ilman että tarvitsisi miettiä pystyykö korsetissa hengittämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mutta hyvä investointi terveydessä on myös kilojen pudotus. ♥

   Poista
 2. Hei morsian ja sen bussikuski, kävin katsomassa to do -listaanne ja huomasin, että siellä on vielä ohjauskyltit tekemättä. Minulla olisi tarjolla 6 kpl kylttejä, joissa on tukeva lauta "jalkana" ja suorakaiteen muotoinen vanerinpala, johon tulee teksti. Nämä olisivat todellista kierrätystavaraa, niillä on ohjattu jo kahdet häät. Laita viestiä FB:n yksityisviestillä. Lisäksi naapurilla olisi tarjolla erivärisiä "kukkapalloja" tai pompomeja (onkohan se oikea termi?). Yhtenä värinä on se teidän lohenpunainen. Pyydä, että Bussikuski on yhteydessä Miljaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua Eija. ♥ Pompomit on jo melkein matkalla meille. Ja bussikuski soittanee sinulle noista kylteistä. Kiitos, kaunis sellainen. ♥

   Poista
 3. Hyvä juttu, että niille kylteille löytyy käyttöä. Niillä on siis ohjattu oman tyttären ja edellä mainitun Miljan tyttären häät.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥