maanantai 17. elokuuta 2015

Bändi sittenkin? Tätä suosittelen!

Joku ehkä muistaa minun muutamaankiin otteeseen maininneen, ettemme halua bändiä juhliimme soittamaan. Nyt kuitenkin kelkka on vaihtanut suuntaansa ja aloimme lauantaina miettimään bändin mahdollisuutta. Olimme nimittäin siirtolapuutarhayhdistyksemme elojuhlissa, joissa oli soittamassa jo toistamiseen IronWire niminen bändi, jonka saundit ja tyyli hivelivät korvaa enemmän kuin voisi uskoakaan.

Tarjousta ei vielä ole pyydetty eikä muutenkaan mihinkään toimiin ryhdytty, mutta ajatus bändistä alkoi mietityttämään ihan todenteolla. Niin hyvin ja ammattimaisesti nuo muusikot vetivät lauantai iltana. ♥ Ehkä meille tulee sittenkin bändi soittamaan. Ja totta on, että Spotifyn lista voi olla melkoisen hyvä, mutta loppupeleissä siitä puuttuu se esiintyminen ja yleisön hallussapito, jota bändi voi tehdä huomioimalla tilannetta.

Mites muilla? Bändi/Spotify vai jotain ihan muuta.

Ja tässä pari kuvaa lauantai illalta. Meidän perheen miehet on aika komeita - kyllä tuon vanhemman kanssa kelpaa kävellä alttarille. ♥

6 kommenttia:

 1. Suosittelen ehdottomasti bändiä. Bändi tuo aivan erilaista tunnelmaa häihin kuin "kylmä" Spotify.
  Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on nyt kovasti harkinnassa, katsotaan mihin päädytään.. ;D

   Poista
 2. Toissa kesänä serkun häissä soitti ihan mahtava bändi, ja silloin oikeastaan jo päätin että sitten kun joskus itse menen naimisiin niin haluan omiin häihini bändin soittamaan, kyllä hyvä bändi nostaa tunnelman kattoon vielä eri tavalla kuin Spotify-lista!

  Toivotaan nyt että meillä budjetti venyy bändinkin hommaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hyvä bändi kieltämättä tuo tunnelmaa. ♥

   Poista
 3. Meillä täällä pähkäillään bändin ja DJ:n välillä. Sain jo sulhon venymään bändin lisäämisen budjettiin, mutta sitten rupesin punnitsemaan itse että DJ voisi olla meidän häihin ehkä sittenkin parempi vaihtoehto... todella vaikee valinta, ehkäpä sen tietää sitten jälkeenpäi menikö syyteen vai saveen!. Onneksi on vielä hetki aikaa miettiä :D

  http://suloinensyyskuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta meillä tulee tehdä jo linjauksia.. Häihin on aikaa alle puolivuotta.. Hui. ♥

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥