maanantai 3. elokuuta 2015

Tukkakriisi - Mitä jos hiuksia ei laitakaan kokonaan kiinni?

Olen ollut alusta asti varma siitä että hiukseni ovat kiinni ja piste. Että ne laitetaan isolle nutturalle ja sitten ne eivät häiritse vaan korkeintaan näyttävät kauniilta ja huoliteltuilluilta. Noh. Viime päivinä olenkin käynyt melkoista kamppailua tämän asian tiimoilta, sillä valokuvissa aukiolevat hiukseni näyttävät kertakaikkisen kauniilta. Ja sitä ne ovat olleet vaikka olisi tullut humputeltua useita tunteja. Mitäs siis jos kampaus olisikin osittain auki ja vain osittain kiinni. Voi elämä. Nämä ovat näitä suuremman luokan murheita, joita morsian kohtaa - ollako vai eikö olla. Ja minä niin luulin että tiesin miten hiukseni haluan.

Jotta te arvon lukijat pääsisitte mukaan tähän kriisini. Alla kuvia tukastani eri tavoin.2 kommenttia:

  1. Itse suosin nutturakampauksia hääpuvun kanssa. Niskassa roikkuvat hiukset lyhentävät kaulalinjaa ja puku jää ikäänkuin pimentoon. Lisäksi 20-luvulla muotiin tuli lyhyemmät hiukset ja laineet, joten selkään pitkälle valuvat hiukset olisivat ristiriidassa tyylisi kanssa.

    Saisiko hiukset kyhättyä kiinni siten. että vaikuttavat laineiselta polkalta?

    Ylimmässä olevassa kuvassa sinulla on aivan ihana kampaus, mutta se sopisi sellaisen hiekkarantahippimekkomorsiamen tyyliin.

    VastaaPoista
  2. Pian kanssa samaa mieltä. Pitkänä liehuva tukka ei ehkä sopisi oikein tyyliin. Pian ehdottama laineiselta vaikuttava polkka tosin alkoi kuulostamaan hyvältä. Jotain kuvan 4 suuntaan.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥