tiistai 29. syyskuuta 2015

Hääkakku vol. miljoona

Hääkakusta olen kirjoittanut aiemmikin tänne. Muutamaan otteeseen. Voin kertoa, että kotona on tehty satoja kakku kokeiluja sellaista ja tällaista. Makuja on ollut monia ja parhaaksi kotikokeiluissa osoittautui marja-juustokakku. Mutta ei sekään oikein ollut hyvä. Suorastaan siis kriisi. Lopulta pitkän pohdinnan jälkeen kakku kriisi on ratkennut.

Se ratkesi oikeastaa sillä, että viikonloppuna olimme ristiäisissä, jossa mummoni oli perinteiseen tapaan tehnyt kermakakun. Ne kakut vain kelpaavat kaikille, enemmän kuin hyvin.. Ainut mikä noissa kakuissa on miinuspuolena, on niiden gluteeinillisuus.

Eilen illalla mummolla käydessäni, kysyinkin jos mummoni tekisi kakut. Mummo oli mitä ilahtunein. Eli meille tulee kakkua made by mummo. Gluteiinittomasta kakusta sovimme, että minä teen pohjan, mummo täyttää ja rakentaa sen. Näin kaikki voittavat! ♥ Ja jos joku muistaa jotain kakun kaveriksi kaavailluista juustoista, niitäkään ei ole haudattu, mutta nyt meillä on kakkua. Alla kuvia, kuinka kakut koristellaan. Kermaruusuilla ja sokerihelmillä. ♥

Glamorous Blush Wedding Ideas to Inspire - wedding cake idea; Blush Wedding Photography:
Kuva

White Chocolate Raspberry Buttercream Frosting Recipe (beautiful frosting job on this cake!) Tutorial link for the roses; http://iambaker.net/rose-cake-tutorial/:
Kuva


Directions and a video tutorial on how to make frosting roses as well as a simple frosting rosettes.:
Kuva

4 kommenttia:

 1. Kakkua made by mummo. Ihanaa! <3 Meidän kakku tuli cateringin puolesta, mutta yksi mummeista ja toinen anoppi leipoivat keksejä niiden kylkiäisiksi. Tosi ihana lisä, kun vielä lisättiin tarjotinten kylkeen pienet kyltit. Muistakaahan tekin nimetä mummo kakun leipojaksi. Varmasti ilahtuu ja vieraat ovat vaikuttuneita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin jo sellaista kylttiä - Made by mummo! Mustalle liitutaulukyltille! :) Ja suurin osa vieraista kakut tunnistaakin mummon kakuiksi! :D

   Poista
 2. Ihana tulee varmasti! Meidän hääpaikan emäntä ei suostu tekemään suklaakakkua jonka ehdottomasti haluamme, joten valjastan myös perheenjäsenen leipuriksi! Meille tulee siis tod.näk. jokin oikein tuhti ja suklainen pläjäys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee raikkaita makuja kuten sitrusta ja päälle läjä hedelmiä & marjoja!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥