sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Sormusvilahdus ja romukultaa

Sormussuunittelu on taas herätelty kesäteloilta henkiin. Torstaina kävin työpäivän päälle Malmin korupajassa hoitamassa blogi yhteistyöasioita, joista suurimpana ovat "häähenkilökunnan lahjat" ja se vihkisormus. Tapaamisesta jäi ihan huippufiilis - ovathan he oman alansa ammattilaisia. Kävimme läpi, mitä sovimme aiemmin keväällä ja pitävätkö sovitut asiat vielä paikkansa. Korupajan väki on mutkatonta, he uskaltavat suositella vaihtoehtoja ja toisaalta ovat valmiita toteuttamaan asiakkaiden melko huikeitakin ajatuksia.

Olin vienyt aiemmin keväällä korupajalle muutaman kultakorun, joista oli sovittu irroitettavaksi kiviä. Kiviä hyödynnetään hääväen lahjuksiin. ♥ Luonnollisestikin nuo kultaesineet olivat nyt vailla tarkoitustaan. Onneksi niillekin löytyi käyttöä, sillä ne pystyi suorilta käsin myymään romukullaksi.

Ajatusta kullasta luopumiselle ei edes alunperin ollut, mutta satuin asiasta kysymään. Olinkin yllättynyt, että oman romukullan muuttaminen rahaksi oli helppoa. Kulta punnitaan ja siitä annetaan tarjous ja sen perusteella saat kullasta rahaa. Kultaromut olivat pyörineet hetken aikaa kotonamme ja sinne ne olisivat jääneet. Nyt ne saatiin hyödynnettyä loppulaskuun yhteistyönä tehtävistä lahjoista.

Kullasta saa hyvityksen uuden tuotteen tai lahjakortin ostossa 20,00 euroa grammalta. Toisaalta jos olisin halunnut teetättää sormukseni kodin romukullasta olisi sekin onnistunut. Ainut kriteeri taisi olla että "värin" on pysyttävä samana, eli punakultaista sormusta on mahdoton tehdä keltakullasta.

Alla pari fiilistelykuvaa käynniltä - sormukset ovat korupajan omasta mallistosta, eli ne on valmistettu kotimaisella työllä. Ensimmäisen kuvan sormuksessa oleva keskitimantti on samanvärinen kuin omaani tuleva - alimaisessa kuvassa näkyy hahmotelma tulevasta sormuksesta ♥:

Teettääkö kukaan muu itselleen sormusta?4 kommenttia:

 1. Onpa kauniita sormuksia! Todella hienoja kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ja tuossa on vain murto-osa niistä kaikista ihanista, mitä heidän mallistostaan löytyy. ♥ Ja kaiken huipuksi, heillä on myös ammattitaitoa suunnitella kauniita uniikki yksilöitä, juuri käyttäjän toiveiden mukaan. ♥

   Poista
 2. Todella kauniita ja uniikkeja :)
  Ihanan värinen kivi tulee omaan sormukseesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin voinut ottaa yhden kaikkea korupajasta, sen verran suuri koruharakka iski itseeni. ♥

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥