torstai 10. syyskuuta 2015

Vieraskirjaideoita!

Vieraskirja on ihana muisto, joka vieraisita jää häiden jälkeen. Siskoni on erittäin lahjakas piirtämään ja visioimaan tuon kaltaisia juttuja. Siskoni otti tehtävän innolla vastaan. Eilen kävinkin häntä bussikuskin kanssa tapaamassa ja pohdimme usesita eri vaihtoehtoja, joita siskoni oli laatinut. Lopulliseen lopputulokseen emme tosin päässeet, koska meillä oli kahdenkaltaista näkemystä sulhon kanssa siitä mikä on hyvä.

Yhtenä vaihtoehtona oli vieraskirja, joka olisi kuva bussista jollakin tavoin, johon voisi merkitä ihmiset värikkäillä kynillä omia tervehdyksiä, jolloin muodostuisi mustavalkokuva, jossa esim. bussin alla oleva tie olisi värillinen.

Toisena vaihtoehtona vieraskirjalle oli jonkinlaiset vanhat matkaliput, joilla voisi tehdä janan, jossa jokaisen vieraan tervehdys olisi omalla lipullaan. Sekin kuuloisti aika hauskalta ja toisaalta integroisi vieraskirjaa tähän bussi-juttuun. :) Toisaalta olisin voinut ottaa miljoona erilaista juttua - josta siskoni alkoi jo nauramaan - "Joo, tervetuloa hääjuhlaan - askartelutuokioon - tänään askarrellaan kaikenlaista!" :D

Todettakoon, että vieraslahjaksi pyydetään pyöreä kivi, jotka säästämme puutarhassamma - siinäkin on yhdenlainen vieraskirja.

Muutama muukin vaihtoehto vielä löytyi, niistä kuvissa lisää. Alla fiilistelykuvia siskoni piirrustuksista, joita hän on taiteillut. Aika kauniita kokonaisuuksia. 

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin minustakin! Huippua kun on tuollainen sisko! :)

   Poista
 2. Vitsit,siskosi on kyllä tosi lahjakas!

  VastaaPoista
 3. Hei! Blogisi ansaitsee mielestäni Liebster Award-palkinnon. Säännöt ja kysymykset löydät postauksestani http://tulevankaipaisen.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥