maanantai 26. lokakuuta 2015

Kutsut in real!

Blogissa vilahti aiemmin meidän häiden kutsut digitaalisessa muodossa. No, nyt ne ovat saapuneet todellisina. Ja hyvät niistä tulivatkin. Paperi on paksua ja värit juuri sellaiset kuin pitikin. Toimituskaan ei kestänyt kuin viikon verran tilauksesta. Eli olemme kovin tyytyväisiä niihin. Kutsut päädyttiin tilamaan Vistaprintiltä. Luin keskustelupalsoja, joissa mielipiteitä ilmeni puolesta ja vastaan. Itse päätin kokeilla omalla tilauksella - kelpaisiko tuote. Vistaprintin sivuilla luki että huonolaatuisesta tuotteesta - saa uuden tilalle.

Kyllä koin bussikuskin kanssa saaneeni vastinetta rahoille. Samasta paikasta tilasimme myös käyntikortit joista tuli lisäinfo hääkutsuihin. (koska se unohtui teko vaiheessa :))Näissä yllätyin ehkä hieman tekstin pienuudesta vaikka täysin loogista se olikin, että käyntikortti on pieni - teksi on pieni. :D Mutta pinnaltaan ja väritykseltään ne olivat juuri niinkuin pitääkin.

Kaiken kaikkiaan tyyli on muutenkin vanha, mutta kuitenkin riittävän simple. Art deco musta/kulta houkutteli - mutta lopulta ne olivat aina hieman raskaita ulosanniltaan.

Tässä sitten hieman kuvaloistoa!
2 kommenttia:

  1. Tosi tyylikkäille näyttävät! :)

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa kokonaisuutta kun katsoo, on ehkä jopa aika hyvä että tuo erikoistoive tuli (vahinkojenkin kautta) omana pikkukorttinaan, kiinnittää varmasti vieraiden huomion paremminkin, kuin mitä olisi kiinnittänyt muun tekstin joukossa! Kauniit värit teillä, kivasti vilauttelee myös teemaa kutsu :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥