keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Paljettihuumaa - Vinkki paljettikankaita etsivälle

Kirjoitin  aiemmin paljettikankaan metästyksestä. Olin selannut läpi ebayn ja etsyn ja löytänyt lähinnä kiinan ihmeellisiä ja ei niin ihmeellisiä kankaita. En ollut rohjennut tilata vielä mitään. Onneksi. Sillä kävin menneellä viikolla Eurokankaassa - taas kerran. Ja voi tuota riemua. Näin sen jo kaukaa. Nimittäin kuparisen, punakultaan taittavan paljettikankaan, jonka metrihinta oli alle kaksikymmentä euroa ja väri oli täydellinen.

Takaraivossa jyskyttänyt "en tilaa vielä" - osoittautui - jälleen kerran intuition pohjalta hyödylliseksi. Huippua. Paljettikankaita oli todella paljon ja suuressa määrässä sävyjä. Eli ken on karkkibuffaan tai muualle ajatellut pientä loistetta, nyt sitä olisi tarjolla - melko inhimilliseen hintaan. ♥

Meille kangasta tulee erääseen juhlapaikan pöytään, morsiusneidon mekkoon ja kenties vilahdus morsiamenkin hääpukuun. Oikeastaan voisin tunkea sitä paikkaan, jos toiseenkin. Niin kaunista se oikean värinen paljettikangas on.

Cute and sparkly dress:
Kuva

vintage glam table, photo by Victoria Sprung Photography http://ruffledblog.com/glam-chicago-wedding-with-art-deco-details #weddingideas #tablescape:
Kuva

Just talked to the lady who makes these and this one will be available in all sizes as of next week - is anyone interested in this one?:
Kuva

1 kommentti:

  1. Mäkin bongasin tänään yhden ihanan persikan sävyisen paljettikankaan Eurokankaasta, ja niin siinä kävi että inspiraatio iski :) Voi olla, että Mennään Naimisiin messuilla nähdään pari tekemääni paljettipukua :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥