perjantai 6. marraskuuta 2015

Meidän omakuvapostimerkit hääkutsuihin - postin alennuskoodi niihin

Hääkutsumme ovat mielestäni kauniit. Jotta niistä saataisiin täydellinen elämys vastaanottajalle, tarvitaan niihin täydellinen postimerkki. Postimerkkejä löytyy jos jonkinlaisia ja ne läpi selailtuamme totesimme että meidän näköistä merkkiä ei ole postilla tarjota. Postilla on kuitenkin vaihtoehto, joka sopii meille täydellisesti. Postin omakuvapostimerkkipalvelussa postimerkin saa tehtyä omasta kuvasta.

Juhliemme kaksikymmmenlukua korostaaksemme, päätimme että myös omakuvapostimerkissä tulee olla sen henkeä. Kuva "1920-luvun miehestä" mustavalkokuvana tekee kutsusta täydellisen. Se on jossakin määrin jatkoa kihlajaiskutsuillemme. Niiden kutsuissa oli myös mustavalkokuva, modernimpi - mutta Postin omakuvapostimerkkipalvelusta tilattu.

Postin omakuvapostimerkkipalvelu on helppokäyttöinen ja selkeä. Postimerkin reunuksen tekstin saa valittua itselle mieleiseksi useammasta vaihtoehdosta. Varsinaisen kuvan merkistämme julkaisen kun postimerkit ovat saapuneet kotiin, mutta alla maistiaisia kuvaehdokkaista. Alla kuitenkin kuvaruutuprintti palvelun helppoudesta.

Lisäksi minulla on ilo tarjota blogini lukijoille alennus Postin omakuvapostimerkeistä. Alennuskoodi on voimassa 31.12.2015 saakka ja sen saa Postin omakuvapostimerkkejä tilatessa, kirjoittamalla alla olevan sanan pienillä kirjaimilla alennuskoodikenttään. Tässä on ihana mahdollisuus sinetöidä kutsun täydellisyys omakuvapostimerkillä. ♥

bussikuski

Kuvaruutuprintti

Kihlajaiskutsussamme ollut omapostimerkkikuva

2 kommenttia:

  1. Me teetimme myös omat postimerkit hääkutsuihin ja se oli kyllä helppo homma. Niistä jäi myös kiva muisto itselle, kun ihan kaikkia merkkejä ei tullut käytettyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, palvelu on enenmmän kuin helppo homma. :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥