torstai 12. marraskuuta 2015

Vihkisormus - Kaksi sormusta yhden hinnalla - Sormuskuvia

Odotan malttamattomana vihkisormukseni valmistumista, sillä kihlasormus on myös pajalla. Eli kuljen ilman minkäänlaista sormusta tuolla maailmalla ja pariin otteeseen minulta on kysytty, että etkä olekaan kihloissa. No tietenkin olen. Sormusta tarvitaan sepällä, jotta viereiset sormukset osataan mitoittaa sopiviksi. Sormus nimittäin tehdään käsityönä Malmin korupajalla minun toiveideni mukaan. Mahtavaa. Mietin joskus aiemmin, että haluan sormuksen, joka on uniikki. Ajattelin sen teettämisen olevan kuitenkin niin tyyristä, että haaveeksi jää ja tyydyn valmismalliston sormukseen (vaikka sielläkin on kyllä kauniita yksilöitä).

Malmin korupajalla minulle selvisi kaksi asiaa teetetystä sormuksesta

a) Se ei ole niin tyyristä kuin voisi kuvitella
b) Sormus tarvitsee maksaa vasta sen valmistuttua - ja sitä ei ole pakko ottaa, jos siihen ei ole tyytyväinen

Aika harvassa paikassa voi teettää sormuksen ja maksaa sen vasta lopuksi. Lisäksi hinta yllätti. Suomalainen koruseppä tekee sormuksen käsityönä, henkilökunta suunnittelee yhdessä kanssasi timantit, niiden värit ja koot sekä sopivan paksuisen sormuksen että tyylin. Käytännössä he tekevät kaiken mitä asian tiimoilta tarvitsee miettiä. Omaan sormukseen on käytetty aika monen korupajan ihmisen aikaa ja vaivaa useampaan otteeseen ja ei se kyllä tunnu hinnassa olevan ainakaan korottavassa merkityksessä. Sormus joka on täydellinen juuri minulle, minun toiveideni mukainen.

Kaiken huipuksi Malmin korupajalla on menossa melkoinen tarjous niille morsiamille, jotka eivät aio teettää sormusta tai ovat löytäneet suosikkinsa valmismallistosta.

OSTA 2 MAKSA 1! 
Nyt kaksi kihla- tai vihkisormusta yhden hinnalla. http://www.korupaja.fi/sormukset.html
Tarjous ei koske hopea-, tungsten-, keraamisia- ja titaanisormuksia, eikä Kalevala Korun sormuksia. 
Edun saa näkyviin ostoskorissa. Tarjous on voimassa vielä pari päivää, nimittäin 15.11.2015 asti. 

Alla kuvia sormussuunnitelustamme ja Malmin korupajan oman malliston sormuksista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥