perjantai 18. joulukuuta 2015

Hääkampaus - Kaaos.

Hehkutin joskus aiemmin, että minulla on kampaaja hääpäivälle, joka tekee myös meikin. Joku varmaan muistaakin. Kaiken piti mennä putkeen. Ihana rauhallinen aamu, jonka saa viettää kotona raukeana toisen käännellessä hiuksia suuntaan tai toiseen. Juoda lasi kuohuvaa ja hihitellä kaason kanssa.

Noh, joku muistaa varmaan kun kerroin tukkakriisi-painajaisista. Tätä ne ennakoivat. Kampaajani nimittäin on auringon lämmössä Espanjassa hääpäivänämme. Hups. Miten tässä näin kävi. Noh, tuumasta toimeen ja viidakkorumpu pärisemään.

Vastaus löytyi aivan läheltä- onneksi. Ystäväni pojan tyttöystävä. Ja täytyy sanoa, että hetkeäkään ei kyllä valinta kaduttanut. Viime lauantaina siskoni järjesti sex&city juhlat ihanille naisille. Uusi kampaajani ihana M loihti minulle uskomattoman kauniin meikin ja hiukset nopeasti. Meikki häihin tulee silmien osalta olemaan samanlainen ja huulien osalta kevyempi. Viimeinen kuva on osoitus meikin uskomattoman hyvistä pohjista, jotka M loi. Kello neljä aamulla ja meikki oli vielä paikoillaan. ♥

Ehkä kaikella on tarkoituksensa.

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥