sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Häiden somisteet - juomapullot

Hääpaikallamme on lasit omasta takaa. Valitettavasti lasit ovat perinteiset kulmikkaat (kuvan löydät jutun viimeisenä) juomalasit, jotka taitaa löytyä jokaisesta vanhemmasta juhlapaikasta. Pitkään mietin tätä ja jouduin pariinkiiin otteeseen mielessäni toteamaan, että ne ovat yksinkertaisen hirveät. Tyyli ei vastaa millään tavoin kakskytlukua, jota itse kaipaan. Onneni oli tällä kertaa Häätori- palvelu, jossa oli myynnissä ns. juomapulloja. ♥ Hintakaan ei päätä huimannut.

Meille tulee siis pöytiin katettuna kauniit, ihanat juomapullot, jotka huokuvat vanhaa tyyliä. Ennen kaikkea ne kertovat mielestäni vieraille siitä, että kaikki on suunniteltu pienintäkin yksityiskohtaa myöden. Pullot katetaan pöytään valmiiksi - vesilaseiksi tai loppuillasta ties minkälaisiksi laseiksi. ♥ Tässä hieman inspiskuvia siitä kuinka juomapullot tuovat omaa tunnelmaa juhlapaikalle.

Drink Me Straws |    -- such a great idea.  Works really well because the drink is a fun pink, so it fits with the mood.  Also love that they served it in bottles instead of regular glasses:
Kuva: Pinterest
Dreamy Little Ladies Tea Party #teapartyideas #bridalshowerideas #teapartydrinks:
Kuva: Pinterest

Flowers. Tea party. Bridal shower. Engagement party. Rehearsal dinner. Event planning ideas. spiked with vodka.:
Kuva: Pinterest3 kommenttia:

  1. Niin on! En malta odottaa, että pääsen noita laittamaan pöytiin esille. ♥

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat on! Jos haluat päästä näistä häiden jälkeen eroon, niin voisin ostaa ne sinulta? :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥