tiistai 5. tammikuuta 2016

Love Me Do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma kaikille aisteille!

Love Me Do - Kirjaimellisesti erilainen ja hurmaava häätapahtuma. 


Tapahtuma on kertakaikkisen ihana. Kaksi aiempaa vuotta on sen näyttänyt, enkä usko että tänä vuonnakaan jäädään riman alle. Näytteilleasettajat (tästä klikkaamalla näet koko tarjonnan) on tuotu ihmisten äärelle ja ne perinteiset messusermit ovat poissa. Look on jotain rentoa, ikäänkuin omassa olohuoneessa ja toisaalta jotain ylellistä - tunnelmaa jonka jokainen morsian pullottaisi mielusti ja vapauttaisi hääpäivänään.


Muotinäytökset ovat jalkautuneet häähumussa seikkailevien morsianten sekaan, jonka vuoksi kuumimmat trendit on voinut nähdä lähietäisyydeltä - muutkin kuin eturivi. Palveluitaan on ollut ja tulossa esittelemään moninainen kaarti vaatteisiin ja asusteisiin erikoistuneita yrityksiä. Eikä kaikki ole vain uutta, mukana on myös vanhaa, vintage-liikkeitä joiden valikoimista voi tehdä uskomattomia löytöjä. (Niin kuin minä viime vuonna, löysin ihanat hanskat) Tarjolla niin valmispukuja, kuin ihania ompelijoita, joiden avulla voit luoda täydellisen puvun elämäsi tärkeään päivään. ♥


Tämä häätapahtuma on nostanut myös sulhaset arvoisalleen paikalle ja luonut tarjonnan, joka koskettaa myös heitä. Paikan päällä on parturia, pukuasioihin erikoistuneita yrityksiä sekä suutari joka valmistaa sulhasen jalan mukaan täydelliset mittatilauskengät. Ja niin kuin meillä - innostuttiin välittömästi kun aloin puhumaan Pyynikin pienpanimosta. Eikä kuljetuksiakaan ole unohdettu.Love Me Do on tosiaan täysin erilainen hääpahtuma. Hurmaavan siitä tekee se, ettei sitä ole toteutettu perinteisellä konseptilla, vaan tuotu kaikki tarvittava hääparin ulottuville. Ja se kaikki on kirjaimellisesti kaikkea - muutakin kuin puku ja sormukset. Sitä mitä et löydä näiltä messuilta, tuskin tarvitset.


Jos Love Me Do -häätapahtuma olisi se mystinen 6. aisti, mikä se olisi? 

Se olisi ehdottomasti flow-tila. Näytteilleasettajia on niin monesta eri kategoriasta, niin monella tyylillä, että tapahtumassa ei voi kokea muuta kuin suoranaista leijuntaa. Laadukkaan konseptin äärellä on minulla ja tulevalla miehelläni tapana tokaista lauseeseen: "Mitä saisi olla?" "Yksi kaikkea!" Sitä tarjoaa tämä ihana LoveMeDo- hurmaavan erilainen häätapahtuma kaikille aisteille, tilaisuuden saada yhden kaikkea mitä hääpari täydelliseen päiväänsä tarvitsee. 

Love Me Do - Hurmaava erilainen häätapahtuma kaikille aisteille on 23.1.2016 Helsingissä Kaapelitehtaalla ja morsianten onneksi sinne on VAPAA SISÄÄNPÄÄSY. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥