keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Polttarit - aika huisi päivä! OSA 1

Kuten jo joku saattoi aiemmin lukea blogista, sain viime viikon vihjeitä tulevista polttareistani. Ratkottuani vihjeet, tiesin nousta lauantai aamuna oikeaan bussiin klo 08.46. Bussissa ystäväni odotti minua ja voihan video, ensimmäiseksi asiaksi koitui puhelimen ryöstö. Tästä pääset katsomaan videon. Itkuhan siinä melkein tuli. Mutta ei hätää. Hetken kuluttua saavuimme Itäkeskukseen, jossa ihanat tytöt odottivat meitä melkoisen lakanan kera. Voi kuinka joku on jaksanut askarrella tähteni. ♥

Tämän jälkeen hyppäsimme uuteen bussiin, jolla matkustimme siskoni luokse. Siskoni luona päivä sai ihanan alun, nimittäin koko vartalohieronnan. Se tuli melkoiseen tarpeeseen, sillä olin edellisen yön nukkunut melko kehnosti vain torkkuen. Kun olo oli rento ja letkeä sain ihanaa aamupalaa syödäkseni ja mimosan juodakseni. Olin myös yllätykseksi ostanut kaikille tytöille rannerenkaat ja glittertatuoinnit poskeen iltaavarten (näkyy seuraavassa postauksessa)

Ah! Tämän jälkeen tytöt olivat järjestäneet minulle pikku visan. Bussikuskilta oli kysytty liuta kysymyksiä, joihin minun piti vuorostani vastata. Pari kysymystä meni väärin ja niihin sai sitten ottaa huikkaa (hui kauhea.. Minttuviinaa heti aamusta)... :D Niin ja jos halusi käyttää puhelinta, sai pukea päälleen Frankin, tarkemmin alla kuvissa.

Hetken päästä kehiin tuli uudet vihjeet, joiden avulla piti ratkaista mihin seuraavaksi mennään.. Jätetään luettavaa huomisellekin.. Siellä paljastunee mihin huisiin paikkaan sitten päädyttiin. Enkä olisi ikinä uskonut, mitä tytöt olivatkaan keksineet. ♥ Kaikki tekstin kuvat (C) Nelli Laiho, joten ethän kopio! 3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Frank on manio :D

    VastaaPoista
  2. Aivan huiput My Little Pony-lautaset ja servetit!
    Hankin noita heti mun 33-vuotis synttäreille! :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥