maanantai 4. tammikuuta 2016

Rintaliivit ja vannehame morsiamelle

Jo ennen kuin bussikuski ehti kosia, sanoi hän yhden asian. Hääpäivänä pidät sitten jotain viimeisen päälle sopivia alusvaatteita. Ja näin tapahtukoon.

Olin jo aiemmin päättänyt hankkia rintaliivini hääpäiväksi Heidi Tuiskun Atelje Tuhkimotarinasta. Lähtökohtana kotimainen pienyrittäjä, joka vaikutti pätevältä asiassaan. Sopiminen onnistuikin enemmän kuin helposti - laitoin Heidille Facebookin Ateljé Tuhkimotarinan sivun - chatin kautta. Aika natsasi nopeasti ja jo seuraavassa hetkessä olin suuntaamassa sovittamaan liivejä.

Olin ensin ajatellut ns. fileitä, jotka ovat olleet monen morsiamen suuressa suosiossa. Heidi katseli hetken rintojani ja pudisti päätää. "Jos normi liivit voi laittaa suosittelen niit!" Sitten kului hetki ja Heidi kaiveli laatikoita. Kohta hän ilmestyi liivien kanssa, joista ensimmäinen huomautus oli: "Älä pelästy, ne näyttävät suurilta, mutta kokeillaampa!" Ja siinä ne olivat, rintaliivini. En ole ikinä eläessäni pitänyt yhtä sopiviä rintaliivejä päälläni, joista ei jäänyt sitä kamalaa poimua kainalon ja käden taitteeseen. Rinnat olivat ryhdikkäät ja siis kertakaikkiaan. Täydelliset liivit.Liivit ovat merkkiä Wonderbra ♥

Tämän jälkeen sovitettiin vielä pukua varten vannehametta ja kaikki tämä tapahtui noin vartissa. Mutta edelleen olen täysin hämmentynyt siitä kuinka joku voi osata mitoittaa liivit noi sujuvasti.

Alla pari kuvaa noista. Niin ja jos olet vailla liivejä, ei muuta kuin Tuhkimotarinaan piipahtamaan. ♥


4 kommenttia:

 1. Teit kyllä löydön, kun sait noin istuvat JA nätitki vielä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Suosittelen lämpimästi kyseisiä liivejä! 💖

  VastaaPoista
 3. On kyllä kauniit liivit! Jos Heidi olisi yhtään lähempänä, kävisin varmasti nappaamassa omani Tuhkimotarinasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ida, jos tulet LoveMeDo:n niin Heidi on siellä, joten varmasti voit sieltä liivit hankkia! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥