lauantai 13. helmikuuta 2016

Sittenkin skumppalasit! Yhteistyössä Juhlahuuma

Moni muistaa minun tuskailleen laakeiden skumppalasien kanssa pitkään. Ensin niitä ei löytynyt ja vihdoin kun löytyi tuli hinnaksi aika huimia summia, jos sadalle niitä olisi alkanut tilailemaan. Aikani niitä pohdin ja välillä jopa unohdin. Häiden lähestyessä alkoi jo vähän ahdistaa, mutta en asiasta ottanut stressiä. Sitten tapahtui jotakin ihmeellistä. Olin matkalla LoveMeDo- häätapahtumaan ja samalla selasin Instagram kuvia. Siellä Juhlahuumalla oli mitä kaunein skumppalasitorni kakskytluvun tyyliin.

Päästyäni häätapahtumaan otin jossain vaihessa suunnakseni tuon Juhlahuuman pisteen. Ja kuinka ollakaan siellä se koreili kaunis kakskytluvun laakeiden skumppalasien torni. Ja ei muuta kuin selvittämään saisiko omiin juhliin sellaista. Ja tottakai saisi. Seuraavalla viikolla kilahti tarjous sähköpostiini. Lasit tuodaan, torni rakennetaan ja lasien reunat glitteröidään. Täydellistä.

Sitten tarinan opetus. Vaikka olisitkin järjestämässä kohtuuhintaisia häitä ilman varsinaista juhlasuunnittelijaa, saattaa hän olla juuri se mitä tarvitset. Juhlasuunnitelija voi toteuttaa itselle tärkeän yksityiskohdan kohtuu rahaan ja tehdä päivästäsi täydellisen. Suosittelenkin olemaan Juhlahuuman Jenniin yhteydessä jos kaipaat pientä yksityiskohtaa tai vähän suurempaa kokonaisuutta, hän laatii toteutuksen siitä mitä tarvitset ja kohtuu hintaan. Tarkempaa tietoa juhalhuumasta ja sen yhteystiedoista löydät täältä.

Viikko häihin, nyt alkaa jo jännittämään. ♥ 

Alla vielä inspiraatiotiokuvia. Kaikki jutun kuvat (C) Juhlahuuma, joten ethän kopio!6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Oon niin onnessani näistä!

   Poista
 2. Hei mahtavaa! Onneksi järjestyi, on noi kyllä upea silaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä löytää etsimänsä yllättäen. :)

   Poista
 3. Hieno homma, että nämä järjestyi :) Näyttää tosi hienolta ja viimeistelee kyllä hienosti teeman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Ja mielusti tästä lystistä maksoikin jo vähän jotain. ♥

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥