maanantai 7. maaliskuuta 2016

Hääauto - kun se yhtäkkiä puuttuu hääpäivänäHääaamuna olin meikattu, ihana pukuni oli puettu päälleni ja kaikki oli joka tavalla valmista. Monen muistutus kerran jälkeen muistin laittaa suuhuni myös aamupalaa. Olo oli raukea ja odotin lähinnä pääsyä kuvauksiin. Fiilis oli kertakaikkiaan mahtava. Talo oli täynnä sisaruksiani ja tunne elämästä oli läsnä. Isäni tuli myös paikan päälle. Hän piiloutui yhteen lastenhuoneeseen tekemään isän puhetta tai oikeastaan viimeistelemään sitä.

Hetkeä ennen kuin piti lähteä kysyy veljeni isältäni, että tuliko hän jo nyt hääautolla vai miten. Isäni ilme oli näkemisen arvoinen. Kului hetki ja koko huusholli hiljentyi. Isäni sai sanottua vain että "Ainiii, pitikö mun tulla sillä?" No kyllä hänen piti tulla. Hän itse tarjoutui hoitamaan asiaa silloin kauan sitten kun hääpäivää päätettiin. Tuossa hetkessä mietin vain "Ei bridzilla kohtausta, ei bridzilla kohtausta..!" Siskoni kysyi: "Onko tää joku huono läppä?" Minä puolestani en saanut mitään muuta suustani veljeni vaimolle: "Soita bussikuskille, se hoitaa jotain.."

Niin lähdin kuvauksiin, isäni viemänä. Alttarille oli aikaa kaksi tuntia. Ei hääautoa. Tunnelma isän ja minun välillä oli hieman ehkä kylmän oloinen kun ajoimme kuvauspaikalle. Mutta siitä se onneksemme lutviintui. Ja ilokseni sulhanen ilmoitti kuvauspaikalla, että hääauto on hoidossa. Kuten aina, tästä syystä rakastan häntä. Hän on pettämätön virtuoosi paineen alla joka lutvii asiat kuntoon. ♥ Kuvaajan kuvat vielä uupuvat, mutta kuvat: ©Kati Raitio ©JennyVahala ©MarkoHellevaara

Autosta en tiennyt mitään, se oli täysi yllätys alttarilta ulos kävellessä. Busmo Oy oli pelastuksemme nopealla aikataululla ja taitavalla kuljettajalla. Eli oliko mielessä limusiini Hummer? Kurkkaapa Busmon nettisivuille.


1 kommentti:

  1. Eikä! :o Voin vain kuvitella tilanteen aamulla ja sinun ja isäsi fiilikset. Onneksi kaikki kuitenkin lutviutui! Mieheni siskon häissä kävi viime kesänä niin, että hääauto sylki öljyt pihalle hääkirkon pihalla ja lisäksi kirkon eteen ajoi seuraavaksi vihittävän parin auto! Lopulta paikalle onneksi saatiin ihan tyylikäs vaihtoehto, yksi vieraiden autoista. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥