keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Juhlapaikalle sisääntulo ja meidän skumppatorni

Luonnollisesti talvihäissä ei ole mielekästä seisottaa vieraita ulkona hytisemässä ja tekemässä kunniakujaa sisääntuloon. Olimme päättäneet että vieraat odottavat rauhassa sisällä ja että tulemme ns. leffaklassikon jälkeen sisään. Musiikin oli tarkoitus herättää vieraat, jotta varsinaista sisääntuloa ei missaisi kukaan vessassaolija tai muualla viipottaja. Musiikki myös valmisti ihmisiä kuvaamaan. Herätysmusiikin voit kuunnella tästä. Tämän jälkeen alkoi soida perinteinen Prinsessa ruusunen voit kuunnella kappaleen tästä.

Sisääntulon jälkeen Prinsessa ruususen soidessa oli sisääntulon vieressä ihana kaksikymmentälukuinen skumppalasi torni jonka Juhlahuuman ihana Jenni oli käynyt meille rakentamassa, lasin kauniin muodon lisäksi ne oli kruunattu glitterreunuksella. Minä ja sulhanen kaadoimme juoman siihen ja tästä tuli mainio ohjelmanumero. Oikeastaan kaataminen jäi minulle, koska kukaan palvelusväestä ei halunnut kaataa torniin juomaa, jottei se kaadu, joten sen huolinta jätettiin minulle. Ja lopulta kaadoimme juomaa tosiaan yhdessä. ♥ Voinkin lämpimästi suositella ko. palvelua. Kaima kävi aamulla rakentamassa ja seuraavana päivänä noutamassa lasi pois. Ja oli siinä jotakin kertakaikkisen tyylikästä ja kaunista.

Kuohuvana laseissa meillä oli BellaElla Peach Zero nimistä alkoholitonta kuohuviiniä, joka sai runsaasti kehuja makunsa puolesta. Lisäksi se toimi hyvin autolla olijoille ja lapsille, jolloin kaikki saivat samanlaista juomaa nenän eteensä kauniista tornista. ♥

Tässä sitten ihania kuvia sisääntulosta ja kuohuvan kaatamisesta. Kaikki kuvat ©SamuliMiettinen ethän siis kopio.


3 kommenttia:

  1. Tää skumppatorni on kyllä niin hieno ja tyylikäs <3

    VastaaPoista
  2. Ihana idea! Ja nam, miten raikkaalta tuo skumppa noissa laseissa näyttääkään. :)

    VastaaPoista
  3. Eikä miten ihana tuo skumppatorni!! Kyllä varmasti nostaa juhlatunnelmaa jo tuon näkeminenkin :D Myös tuo alkumusiikki kuullostaa hyvältä ja jotenkin juhlatunnelmaan virittävältä idealta.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥